Pages

11:02 PM

Affiliates en Refereals: Verdient dat nou een beetje?


Ik zeg het alvast  hoor.... Deze post zit bomvol met affiliatie en referal links!

Affiliates en refereals zijn een manier om als blogger geld te verdienen en je kunt je aanmelden voor de meest uitlopende affiliatie netwerken, maar eerlijk gezegd ben ik daar veel te lui voor. Maar er zijn een aantal makkelijke affiliate en refereals waar iedereen wel wat uit kan halen en vandaag deel ik een paar die het goed doen. 

Mijn favoriet is toch wel Airbnb. En het beste is misschien wel dat het de makkelijkste is want te zijn. Ik krijg van vrienden, bekenden en soms van lezers van mijn reisblog vragen over mijn Airbnb ervaringen en of ze wel moeten boeken. Ik stuur dan altijd mijn code mee want: als je iemand €22 in Airbnb tegoed stuurt, krijg je €22 als diegene een verblijf boekt. Win – win dus. Je reistegoed verschijnt automatisch op je uitcheckpagina in de vorm van een tegoedbon. Zo was mijn verblijf in Dubrovnik (check dat uitzicht) helemaal gratis... Let er wel op dat het alleen geldig is voor nieuwe gebruikers. Als je het stuurt naar iemand die al is aangemeld op site, zullen jullie dus geen van beide credits ontvangen. Mochten jullie mij willen steunen boek dan via deze link.

Uber is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je wordt opgehaald en om te voorkomen dat je wordt opgelicht door taxichauffeurs. Niet dat ik me tijdens elk tripje overal laat laat rijden, maar soms is het gewoon handig. Mocht je binnenkort een Uber ritje boeken en €10 willen besparen op je eerste rit? Gebruik dan mijn code: vnyut. *Wink wink.*

Ik krijg wekelijks een mails vragen over hoe je een blog moet beginnen. En ja, ik weet het, er zijn inmiddels 10000den blogs daarover te vinden, maar omdat ik de beroerdste niet ben heb inmiddels een Bloggen For Beginners document gemaakt met mijn info die dan terugstuur en daar zitten een paar refereals in waaronder MOO en Filtergrade.

Het is natuurlijk handig om visitekaartjes te hebben. Volgens mij heb je twee grote namen in visitekaartjes wereld: Vistaprint en MOO. Ik heb twee drama ervaringen met Vistaprint gehad dus die gebruik ik niet meer (het is alweer 3/4 jaar geleden, dus misschien zijn ze inmiddels iets klantvriendelijker). Bij Moo kwam ik uit omdat ze deze kleine kaarten hebben en hun service is super, zoals die ene keer dat ik per ongeluk een bestand met de lijntjes uploade en de kaartjes mocht ik het gratis opnieuw doen. Hier krijg je geen geld, maar visitekaartjes tegoed.

Foto's make or break the blog en ik gebruik twee programma's voor mijn foto's VSCO app (GRATIS) en mijn Fildergrade actions. Voordeel van Filtergrade is dat het voorgemaakte filters zijn voor Photoshop en aangezien ik nogal een n00b ben is dit voor mij een uitkomst. En een set begint al bij €10, dus het hoeft helemaal niet te duur zijn. Ik was heel lang fan van de Film Stock set, maar doe nu ik steeds met de Renegade set.

Wat zijn jullie ervaringen met affiliates en refereals?SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig