Pages

10:42 PM

Eerste Hulp Bij Aanhoudende Inpakleritus


Tijdens mijn eerste reis kon ik me niet voorstelen dat ik het zou redden met handbagage, maar inmiddels ben ik een zelfverklaarde inpak guru. En vandaal deel ik een paar tips voor efficienter inpakken!


Een handbagage koffer is echt niet eng

Je hoeft niet meer mee te nemen dan er past in een handbagage koffer. Het beperken van jezelf tot een koffer die past in het bagagerek, is een goede manier om jezelf te dwingen om efficiënter te pakken. Plus als je lichter pakt bespaar je ook nog geld wanneer je vliegt met een luchtvaartmaatschappij die extra kosten berekend voor ingecheckte bagage en oh ja, en je zult ook nooit meer je koffer verliezen.


Pak alleen in wat je graag draagt
Als je iets thuis niet draagt, dan is het ook niet echt waarschijnlijk dat je het tijdens je trip zult dragen. Kleren in die niet helemaal goed passen, niet je favoriete kleur hebben of gewoon niet leuk zijn laat je dus thuis. Als je de kleding niet leuk vindt zal het waarschijnlijk gewoon in je koffer blijven liggen, net zoals het thuis achterin je kast ligt.


Pak vooral dingen in die je meer dan een keer kan dragen
Als je een item niet meer dan één keer aan kunt op reis pak het dan niet in. Een tip – die je overal wel zult lezen is dat je moet proberen om kleuren uit hetzelfde kleurenpalet in te pakken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het niet combineert. 


Pak meer bovenkleding in dan broeken
Je leert beter kunnen mixen en matchen wanneer bijvoorbeeld meer shirts inpakt dan broeken. Probeer slechts één of twee broeken in te pakken om die vervolgens steeds opnieuw te dragen met verschillende bovenkleding.


Beperk je tot twee paar schoenen
Het is echt niet nodig om meer dan twee paar schoenen in te pakken - één paar voor wandelen/hiking/andere activiteiten en één paar voor als je uitgaat. Draag het zwaartste paar schoenen in het vliegtuig en pak het andere paar in.


Minder elektronica
Heb je echt je laptop, tablet, camera en smartphone nodig als je op reis bent? Als je een blogger bent, waarschijnlijk wel. Deze gadgets lijken misschien niet veel ruimte in te nemen, maar dit kan behoorlijk oplopen wanneer je de alle kabels en opladers meerekent. Probeer het op twee te houden. 


Laat 'voor het geval dat' items thuis
Heb je ooit gemerkt tijdens het inpakken dat je bepaalde kleding "voor het geval dat" inpakt. Voor wanneer het weer dramatisch omslaat of voor het geval je wordt uitgenodigd voor naar een gala? Stop daarmee. Als je in een situatie  terechtkomt waarvoor je een heel andere outfit nodig hebt dan alles wat je hebt ingepakt, dan is dat gewoon een goed excuus om te gaan winkelen!
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig