Pages

11:26 PM

+44: Things I’ve been doing in London since moving

Terug van weggeweest: een nieuwe 'Things I've Been Doing In London Since Moving' met deze maan een februari round-up!
Eind januari was ik een paar dagen in Barcelona te vinden en op 1 februari vloog ik terug, maar niet voor er een bezoektje aan het strand plaatsvond. Het strand zelf was een beetje zielig, maar de huisjes en straatjes eromheen vond ik dan wel weer heel schattig en precies wat ik van Barcelona had verwacht. 
Terug in Londen:een Bleecker Street burger voor ik naar Trainspotting ging, ik was even vergeten hoe simpel maar lekker Amerikaanse burgers zijn. En Trainspotting? Het is een van mijn all time  favorieten dus ging ik er met mijn meest kritische hoed heen, maar hij stelde niet teleur. Als stand alone film vond ik het niks, maar als vervolg was het een labour of love.

Ik deed weer een keertje een Pub Quiz en mijn dream team en ik hadden gewonnen! Maar de sneaky bastards die het nakeken hadden de totaal punten verkeerd ingevuld en zo eindigen we als laatste. Pas nadat de top 5 was aangekondigd kregen we deze terug en zagen we dat veel meer punten hadden.

In februari ging ik naar een lezing en Q&A van Neil Gaiman, een van mijn lieveling schrijvers. Zijn nieuwste boek Norse Mythology gaat over, jawel, zijn versie van Noordse mythologische verhalen en is perfect om tussendoor verhaal voor verhaal te lezen.


London Fashion Week zag ik dit jaar vooral vanuit de bus. Je moet je voorstellen dat er op de stoep - ongeveer drie keer zo groot als dit - fashionistas heen en weer lopen om op de foto gezet worden. Je moet ook wat wanneer de show maar 10 minuten duurt.

Mijn lange verjaardagsweekend begon met taart van Cutter & Squidge in Soho. De taarten zijn te lekker, we kochten op mijn oude werk taart bij hun en ik heb volgens iedereen lopen vertellen dat ze de beste van heel de stad hadden, maar meerdere keren dat ik binnen ben geweest zag ik de eigenaresse haar personeel heel naar behandelen en ik was er heel lang niet geweest.
Voor mijn verjaardag ging ik naar Dover om Dover Castle te bezoeken, maar het was de dag dat Storm Doris voor onrust zorgde en ging het kasteel dicht ging.Gelukkig keken we op Facebook voor we aan de klim bezochten. Aangezien er in Dover zelf verder niks te doen is – dit is zo een beetje het hoogtepunt besloten we naar Canterbury te gaan.

De stad staat bekend om de binnenstad met middeleeuwse sferen.
En de kathedraal van Canterbury die best heel indrukwekkend is, wat ik nog leuker vond was dat de leerlingen van de privé school naast het gebouw in uniform rondliepen en zorgden voor een Harry Potter sfeer.  
We sliepen net buiten Dover in een landhuishotel die vooral bekend staan om hun restaurant. Ik heb dan ook genoten van een tasting menu … ik denk elke dag wel even aan deze gnocchi.
De dag erna was het eindelijk tijd om naar het kasteel te gaan. Dit is volgens mij het grootse kasteel (of in ieder geval het grootste complex) en je kan er makkelijk een hele dag rondlopen zonder je te vervelen. Hoogtepunt was de toren zelf die ingericht was alsof Henry II er de zomer doorbracht. Ik schreef er een uitgebreide post over op mijn andere blog.

En een bezoekje aan de White Cliffs of Dover mocht niet uitblijven. 

Hoe was jullie maand?
SHARE:
© the FourOhSeven. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig